SLAVNA GLUMICA

Kim Katral pristala na snimanje serije: Ovo je jedini uslov koji je imala za povratak ulozi Samante Džons

Dugo se pisalo da postoje nesuglasice između 66-godišnje Kim i njene 58-godišnje bivše kolegice Sare Džesike Parker

Slavna glumica Kim Katral. Instagram

A. O.

30.6.2023

Slavna glumica Kim Katral (Cattrall) otkrila je zahtjev koji je tražila od producenata HBO-a kako bi se vratila u ulozi legendarne Samante Džons (Samanthe Jones) u drugoj sezoni serije "I tek tako...".

Dugo se pisalo da postoje nesuglasice između 66-godišnje Kim i njene 58-godišnje bivše kolegice Sare Džesike Parker (Jessice), a glasine i optužbe su se pojavile kada je TV serija "Seks i grad" završila 2004. godine.

Nedavno je procurila informacija da će se Kim pojaviti u drugoj sezoni serije koja se trenutno prikazuje na streaming servisu HBO Max.

Sarah Džesika Parker je potvrdila vijest o povratku Samante rekavši da su na ovaj način htjeli odati počast 25. godišnjici "Seksa i grada" i da su bili počašćeni što je Kim pristala na epizodnu ulogu.

Kim je sada otkrila da se samo nakratko vratila ulozi Samante zbog činjenice da su joj producenti HBO-a udovoljili jedinom zahtjevu koji je tražila.

- Vrlo je zanimljivo dobiti poziv od čelnika HBO-a koji kaže: „Šta možemo učiniti?“ A ja sam rekla: „Hmmm... pusti me da budem kreativna“ - ispričala je Kim o telefonskom pozivu koji je primila.

Glumica je rekla da je odlučila popustiti i konačno se vratiti ako joj se pridruži njezina originalna kostimografkinja "Seksa i grada", Patriša Fild (Patricia Field).

- Samo sam mislila, ako se namjeravam vratiti, moram se vratiti sa stilom Samante - dodala je.

Rečeno je da će se Samanta pojaviti u sceni u kojoj preko telefona razgovara s Keri (Carrie), što znači da nisu snimale u istoj prostoriji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.