12. SEZONA

Kim Kardašijan glumi u novoj sezoni popularne horor serije: Izgleda neprepoznatljivo

Kim je prošla kroz pravu transformaciju za svoju ulogu u najnovijoj sezoni hit serije te izgleda potpuno neprepoznatljivo

Kim Kardašijan. Prinscreen/Youtube

D. R.

23.7.2023

Ljubitelji horor žanra uskoro će uživati u novoj sezoni serije American Horror Story, ali najava nove sezone nije ni upola velika vijest kao ta da će jednu od uloga utjeloviti Kim Karašijan (Kim Kardashian).

Kim je prošla kroz pravu transformaciju za svoju ulogu u najnovijoj sezoni hit serije te izgleda potpuno neprepoznatljivo u prvom traileru za 12. sezonu jezivog serijala. U traileru, Kim je nosila dugu bijelu periku i crnu haljinu, a u rukama je držala dijete dok je u pozadini svirala jeziva verzija pjesme Rock-A-Bye Baby.

Njena koža oslikana je bijelom bojom, što je snažan kontrast njenom upadljivom crvenom ružu i dramatičnim trepavicama. Njene kolegice Ema Roberts (Emma Roberts) i Kara Delevin (Cara Delevingne) obučene su u sličan outfit nalikujući bezličnim figurama, noseći istu bijelu periku i izvodeći jeziv ples.

Najnovija sezona antologijske serije, nazvana Delicate, temelji se na romanu Daniel Valentin (Danielle Valentine) Delicate Condition, koji govori o ženi koja vjeruje da je neko pokušava spriječiti da ima dijete. Iako je trailer oduševio mnoge fanove, vijest o uključenosti Kim Kardašijan u serijal izazvala je mješovite reakcije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.