NAKON VIŠE OD 30 GODINA

Odjeknulo kao bomba: Tom Kruz zbog kćerke napušta Scijentološku crkvu?

Glumac već godinama nije u kontaktu sa svojim najmlađim djetetom

Tom Kruz. Instagram

L. S. R.

27.8.2023

Tom Kruz (Cruise), prema pisanju nekih američkih medija,  napušta Scijentološku crkvu nakon više od 30 godina, a razlog je njegova kćerka Suri.

Glumac već godinama nije u kontaktu sa svojim najmlađim djetetom Suri, a mnogi vide scijentologiju kao krivca za njihov napet odnos, piše "Yahoo".

Kada su se on i  Kejti Holms (Katie Holmes) razveli 2012. godine, glumica je dobila puno strateljstvo nad Suri, zajedno s 400.000 dolara mjesečne alimentacije dok Suri ne napuni 18 godina. 

Navodno je prošlo desetljeće otkako je glumac zadnji put vidio Suri, nakon dugotrajne i žučne brakorazvodne bitke, piše Mirror.

Upravo sada, Suri se navodno sprema na koledž, a kad napuni 18 godina, izvještaji kažu da bi Kruz mogao pokušati uspostaviti čvrst odnos između oca i kćerke.

Glumac je navodno prestao posjećivati ​​sjedište britanske Scijentološke crkve, unatoč tome što je u Velikoj Britaniji bio oko tri godine dok je snimao svoje najnovije filmove.

To je dovelo do posljednjih špekulacija o njegovom odnosu s kontroverznom Crkvom, te njegovom odnosu sa sve troje njegove djece.

Ako bi glumac napustio Crkvu zbog Suri, pitanje je kako bi na to reagirala njegova djeca koji ima s Nikol Kidman (Nicole), a koji su scijentolozi.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.