NA DODJELI MTV NAGRADA

Urnebesno: Šakirin brat uhvaćen kako skreće pogled od zadnjice Bebe Redža

Na njenoj pozadni osvanule su dvije rupe na haljini. Namjerno tako dizajnirana haljina krila je još jedno iznenađenje – “konjski” rep

Beba Redža. Instagram

Dž. H. M.

14.9.2023

Još jedna pjevačica albanskog porijekla, Bebe Redža (Bebe Rexha), čije je pravo ime Bleta, obožava da skrene pažnju na sebe gdje god da se pojavi. Čini se kao da se ona i njena kolegica i sunarodnica Rita Ora međusobno takmiče u što provokativnijim modnim izdanjima.

Ovoga puta Bebe je šokirala sve prisutne na muzičkoj dodjeli MTV nagrada u Nju Džersiju.

Ona se na prestižnom događaju pojavila u dugoj crnoj haljini od skaja. Na prvi pogled, sprijeda je haljina izgledala sasvim obično, osim dvije špicaste “kupole” koje su isticale njene grudi.

Ali, pravi šok je nastao kada se Redža okrenula da pozira reporterima. Na njenoj pozadni osvanule su dvije rupe na haljini. Namjerno tako dizajnirana haljina krila je još jedno iznenađenje – “konjski” rep.

Ispod Redžine plave kose, nastavljao se dugi crni “konjski” rep.

Neobični izrezi haljine svakako su privukli pažnju, a na Twitteru je objavljen urnebesni snimak koji prikazuje Shakirinog brata Tonina dok pokušava skrenuti pogled.

Redža je ranije priznala da je bila "uznemirena i pod stresom" zbog pojavljivanja na dodjeli nagrada, rekavši svojim TikTok pratiocima da se brine da će ljudi "pričati o njenoj težini".


Objasnila je da se u posljednje vrijeme ne osjeća "tako samouvjereno" u svojoj koži i da "trenutno ne voli sebe".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.