TRAŽILA ISKRENOST

Bebe Rexha raskinula sa dečkom zbog kritika na račun kilograma

Pjevačica je ranije kazala da je željela da Kejan bude iskren u vezi sa njenim fizičkim izgledom

Bebe Rexha. Instagram

O. T.

31.7.2023

Pjevačica Bebe Rexha raskinula je vezu sa Kejanom Safjarijem (Keyan Safyari) nakon što je nedavno objavila njihovu prepisku, u kojoj je sada već bivši partner kritikovao ljepšu polovinu zbog viša kilograma.

Ona je na koncertu u Londonu potvrdila da se rastala od svog dečka nakon tri godine.

Hitmejkerka je rekla fanovima da je veza gotova, te da joj ne zamjere ako bude nešto emotivnija negoli inače.

Inače, 33-godišnja zvijezda ranije je potvrdila da se ugojila nakon što joj je dijagnosticiran sindrom policističnih jajnika.

-Upravo sam prošla kroz raskid, pa bih mogla postati malo emotivna i morate mi pomoći - kazala je tokom koncerta, a publika ju je nagradila aplauzom, zbog čega je Bebe zaplakala.

Pjevačica je ranije kazala da je željela da Kejan bude iskren u vezi sa njenim fizičkim izgledom, ali izgleda da nije očekivala tako surov odgovor.

-Da li treba da se pretvaram da se nisi ugojila i da je u redu? Pokušavaš da pronađeš razlog da raskinemo. Nemoj da koristiš tako nešto da bi naoružavala svoj bijes ili anksioznost ili bilo koju nesigurnost koju možda imaš. Znaš da sam te uvijek smatrao lijepom i volio sam te bez obzira na sve - glasi dio poruke koju je dobila, a kasnije i objavila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.