TAJNE

Bibi Reksa šokirala sve kada je skinula šminku

Odvažila se pokazati svoju rutinu šminkanja

Bibi Reksa: Kao što vidite tu su i moji tamni krugovi. Agencije

Avaz.ba

10.4.2020

Bibi Reksa (Bebe Rexha) svjetskoj je javnosti poznata zbog svojih muzičkih postignuća, ali i atraktivnog izgleda. Ova 30-godišnjakinja gotovo uvijek je pomno dotjerana s teškom šminkom. Sada je milionima pokazala svoje lice bez trunke šminke i sve ostavila bez teksta.

U sklopu novog "Vogue" make up tutorijala koji prate milioni ljudi, pjevačica Bibi Reksa odvažila se pokazati svoju rutinu šminkanja. 

Slavna 30-godišnja pjevačica albanskih korijena posebno je iznenadila svojim izuzetno tamnim krugovima ispod očiju koji se očito ne može riješiti ni skupim kozmetičkim preparatima koje koristi, ali ni činjenici da joj na raspolaganju stoje brojni kozmetičari i vizažisti svijeta.

- Zdravo svima, nalazim se u svom kupatilu, kao što vidite tu su i moji tamni krugovi. Sada ću vam pokazati svoju rutinu - kazala je Reksa.

Zgodna plavuša prvo nanosi šminku na oči, a ovoga puta odabrala je upečatljivo plavu sjenu. Time očito pokušava skrenuti pažnju na svoj gornji kapak, dok je donji u tamnim krugovima prekrila s nekoliko slojeva korektora u boji prije nego je stavila finalni puder.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.