ZANIMLJIV PROJEKAT

Feđa Isović započeo snimanje nove serije "Halo taxi" u Sarajevu

Bh. scenarista Feđa Isović okupio glumačku ekipu za pilot epizodu u naselju Hrasnica

Feđa Isović na snimanju. Facebook

N. Č.

17.9.2023

Poznati bosanskohercegovački scenarista Feđa Isović započeo je snimanje svoje nove serije pod nazivom "Halo taxi". 

U večernjim satima prije tri dana, ekipa serije krenula je s produkcijom pilot epizode u sarajevskom naselju Hrasnica, a Isović je podijelio uzbuđenje s obožavateljima na svojem Facebook profilu.

Na društvenoj mreži, Isović je podijelio niz fotografija sa snimanja, uz poruku: "Opet jašemo. Dan prvi." Pratitelji su mu brzo izrazili podršku i poželjeli sreću u novom projektu.

Sjajna glumačka ekipa

Nova serija "Halo taxi" okupila je impresivnu glumačku ekipu, u kojoj će se istaknuti talenti Moamer Kasumović, Vanesa Glođo i drugi. Isović, koji stoji iza regionalno popularnih serija kao što je "Lud, zbunjen, normalan", također ima bogato iskustvo u pisanju scenarija za serije poput "Ne diraj mi mamu" i "Konak kod Hilmije".

Isović nije samo prisutan u svijetu televizije. Njegovo stvaralaštvo obuhvaća i filmsku industriju, gdje je bio scenarist za filmove "Dobro uštimani mrtvaci" i "Halimin put". Također, radio je na dokumentarnim filmovima koji su osvježili sjećanja i priče o Srebrenici, kao što su "Hatidža, majka Srebrenice", "Ruke koje bol traže", "Legenda na točkovima", "22 kilometra" i mnogi drugi.

Nešto posebno

Očekuje se da će serija "Halo taxi" privući pažnju gledatelja svojom intrigantnom pričom i kvalitetnom produkcijom. Isovićeva kreativnost i iskustvo obećavaju još jedan uspješan dodatak njegovom impresivnom portfoliju.

Iako detalji o samoj seriji još uvijek nisu dostupni, očekuje se da će Feđa Isović i njegov tim uspješno nastaviti svoj rad na projektu "Halo taxi" i ponuditi gledateljima nešto posebno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.