POZNATI PAR

Džordž Kluni otkriva: Naša djeca obožavaju heavy metal muziku

Glumac i supruga Amal Kluni otkrivaju svoje tajne roditeljstva i sretnog braka

Džordž i Amal Kluni. people.com

N. Č.

30.9.2023

U rijetkom intervju javnost je dobila uvid u svakodnevnicu poznatog glumca Georgea Clooneya (62) i njegove supruge Amal Clooney (45) ,u kojem je par otvoreno govorio o svojim šestogodišnjoj blizancima Eli i Aleksanderu te tajnama njihovog braka.

Amal je za Access Hollywood otkrila da njihova dvojica mališana dijele strast prema muzici, posebno rocku. No, Džordž je iznenadio mnoge kada je priznao da je počeo puštati svojoj djeci heavy metal muziku. 

- Djeca nam slušaju heavy metal. Oni su pravi headbangeri. Možda nije čisti heavy metal, ali dovoljno je glasno da mogu lupati glavama. Nažalost, nemamo muzičkog talenta. Uništili smo ih - šaljivo je komentirao George.

Džorž i Amal u braku su već devet godina, a u ranijem intervjuu za CBS otkrili su svoju tajnu sretnog braka. Za njih je ključna ljubav. 

- Sve počinje s ljubavlju. U tome je cijela tajna. Jednostavno je bilo lako - objasnio je Clooney.

Ovaj rijedak uvid u porodični život jednog od najpoznatijih parova Holivuda donosi svježu perspektivu na njihove uloge roditelja i partnera. Klunijevi su pokazali da je važno podržavati dječije interese, čak i ako to znači puštati heavy metal muziku u porodičnom domu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.