POČINJE 19. OKTOBRA

Konačno kviz u BiH: „Helem Nejse“ pripremio vrijedne novčane nagrade

Na programu će biti četvrtkom u 18 sati od 19. oktobra

„Znzkvi“ je spinoff projekt umjetničkog kolektiva „Helem Nejse“. FTV

13.10.2023

Federalna televizija najavljuje početak emitiranja kviza „Znzkvi“, u koprodukciji s „Helem Nejse“, a koji gledatelji mogu pratiti četvrtkom u 18 sati od 19. oktobra.

„Mentalno razgibavanje“

- „Znzkvi“ je spinoff projekt umjetničkog kolektiva „Helem Nejse“, koji gledaocima nudi autentičan, zabavan i edukativan sadržaj kakav publika u BiH dugo nije imala priliku gledati. Ako ste punoljetni i ako putem telefonskog poziva pokažete znanje, osvojit ćete vrijedne novčane nagrade – poručuju s Federalne TV.

„Mentalno razgibavanje“

„Mentalno razgibavanje“, „Zemljo tisućljetna“, „Lagano sportski“, „Umjetnost i kulturica“, „Novija politička historija BiH“, „Uspješne žene“ i „Pitanje za Nobela“, šest su kategorija pitanja koja će takmičarima predstavljati članovi „Helem Nejse“ ekipe.

Rang-lista najboljih igrača

Oni koji ne uspiju učestvovati u TV kvizu, moći će znanje testirati na mobilnoj aplikaciji Znzkvi. Isti format, iste kategorije pitanja, a tu će se nalaziti i rang-lista najboljih igrača s mobilne aplikacije. Najbolje rangirani igrači na kraju sezone također osvajaju vrijedne nagrade. Aplikacija će od 19. oktobra biti dostupna za besplatno preuzimanje u Google Play i Apple store. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.