KOD TANJE ĐUROVIĆ

Fenomen Aleksandre Prijović na Novoj BH

Srbijanska pjevačica će u sarajevskoj Zetri zapjevati tri noći, 28. 29. i 30. oktobra, što nikome do sada nije pošlo za rukom

Marković, Đurović, Hasović-Mirvić i Pecikoza. Avaz

H. J. I.

20.10.2023

Emisija "Nova in" koja se na "Novoj BH" emitira svakog dana u 17:20 sati svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti s domaće i strane šoubiz scene, preglede društvenih događaja te emitira priče o životu poznatih ličnosti.

Muzički fenomen

Ovog vikenda, voditeljica i urednica Tanja S. Đurović potrudila se da, uz svoje goste, obradi priču o temi "Fenomen Aleksandre Prijović" koja će u sarajevskoj Zetri zapjevati tri noći, 28. 29. i 30. oktobra, što nikome do sada nije pošlo za rukom. Njeni gosti tekstopisac Fahrudin Pecikoza, organizator koncerta i vlasnik Turističke agencije “Travel 4 Fun” Saša Marković te urednica portala "Express" Dženita Hasović-Mirvić pokušali su gledaocima, svako iz svog ugla, primaći ovaj muzički fenomen koji trese cijeli region.

Između ostalog, bit će govora o tome koliko su se Aleksandri poklopile zvijezde, koliki utjecaj na njenu karijeru ima Lepa Brena, šta joj je donio ulazak u porodicu Živojinović, ali i o njenom neospornom kvalitetu, dobrim i kvalitetnim pjesmama, prizemnom ponašanju... 

Saša i Marija

O svemu tome, u emisiji su govorili i Saša Popović te Marija Šerifović. Gosti su se dotakli i priče o koncertima koji su se nekada pravili po bivšoj državi, ali i o tome zašto niko od bh. pjevača, osim Dine Merlina i Halida Bešlića, nema smjelosti da se odluči na jedan takav korak.

Oni koji to subotnje popodne budu uz male ekrane, svakako će moći uživati u zanimljivoj emisiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.