IMAO OBAVEZA

Danas nije bilo emisije "Nedjeljom u 3", Bjelogrlić ranije otišao s HRT-a

Na vašoj televiziji od 1991. godine nije pušten niti jedan srpski film ili srpska serija, rekao je glumac

Aleksandra Stanković i Dragan Bjelogrlić. HRT

L. S. R.

12.11.2023

Aleksandra  Stanković je danas završio emisiju "Nedjeljom u 2" u kojoj mu je gostovao Dragan Bjelogrlić i obznanio da emisije danas "Nedjeljom u 3" neće biti.

Očekivao sam saradnju

Razlog je, rekao je Stanković, taj što gost ima druge obaveze.

Nedjeljom u 3 inače se prikazuje na Facebook profilu emisije i na YouTubeu, a traje dvadesetak minuta. Stanković je u tom dijelu s gostima nešto opušteniji te im postavlja pitanja koja dolaze od gledatelja emisije.

Bjelogrlić je u emisiji govorio o filmovima i serijama koje snima proteklih godina i koje postaju kino i TV hitovi. No, kako je rekao, osjeća se otpor hrvatskih televizija prema sadržaju koji dolazi iz Srbije.

- S filmom nemam problema u Hrvatskoj. No prisustvovao sam na mnogim regionalnim skupovima i govorio sam da ćemo 2020. godine biti jedno tržište. Imamo i veliki korpus zajedničke prošlosti, očekivao sam saradnju. Međutim, kod hrvatskih televizija kao da postoji neki bojkot prema stvarima koje dolaze iz Srbije. Žao mi je zbog toga. Nije mi jasno zašto je to tako, mogu nagađati- rekao Bjelogrlić.

Loši termini

Istakao je da su se njegovi filmovi prikazivali u Hrvatskoj, ali uvijek u nekim lošim terminima. Voditelj je potom lazao kako je film "Toma" ipak dospio u prime-time, na što je Bjelogrlić rekao da je tako dogovorio ugovorom. 

- Žao mi je što to kao pojava postoji. Nije mi jasno zašto je to tako. Na vašoj televiziji od 1991. godine nije pušten niti jedan srpski film ili srpska serija -  rekao je  Bjelogrlić

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.