NEKA UDARAJU ŠTO VIŠE

Feđa Štukan: Od Nestorovićevog tvita sam samo tog prvog dana zaradio 11.000 eura

Branimir Nestorović izvrijeđao našeg glumca

Feđa Štukan. Instagram

L. S. R.

25.12.2023

Bh. glumac Feđa Štukan je na društvenim mrežama objavio koliko je zaradio nakon što ga je srbijanski doktor i političar Branimir Nestorović izvrijeđao.

Nestorović je podijelio fotografiju Štukana i Zorana Kesića snimljenu ovog ljeta na protestima "Srbija protiv nasilja".

- Nije smetalo kada je sarajevski snajperista i ubica Srba dolazio na proteste u Beograd, a kada glasaju naši Srbi, to onda ne može - napisao je.

Onda se oglasio i naš glumac.

- Od Nestorovićevog tvita sam samo tog prvog dana zaradio cca 11.000 eura (neto) od prodaje knjige samo u Srbiji, ali ima još jedna puno bolja stvar od te: svaki pročitani "Blank" je jedan glas manje za njih. Oni ne shvataju kakav autogol sami sebi zabijaju s ovim. Što se mene lično tiče, neka udaraju što više -  poručio je Štukan na Instagramu.


Objava Feđe Štukana. Instagram

Naš glumac je podijelio tvit u kojem ga vrijeđa Sandra Božić, potpredsjednica Skupštine Srbije i članica Srpske napredne stranke (SNS).

- Feđa Štukan, narkoman i ubica Srba je dobrodošao u Srbiju, a Srbi iz Republike Srpske nisu? Ovaj Đilasov i Šolakov autošovinizam je prešao u terminalnu fazu maligniteta po osnovne nacionalne, ali i državne interese! Nema nam vlasti, narodna volja je jasna! Džaba vam novci, moji sinovci - objavila je Božić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.