"OVO IZGLEDA PREDOBRO"

Fanovi jedva čekaju ovaj horor: Ledi krv u žilama

Međutim, mračna tajna iz prošlosti kuće ubrzo oslobađa zlonamjernu silu koja uvlači porodice u dubine neizbježnog terora, piše u sinopsisu

Film "Night Swim". YouTube

D. R.

3.1.2024

Horor fanatici ne mogu dočekati prvi film tog žanra koji će biti objavljen u 2024. godini. Riječ je o filmu "Night Swim", čija dva objavljena trailera na YouTubeu zajedno imaju 25 miliona pregleda. Traileri su fanove horor filmova naježili.

Film o ukletom bazenu

Night Swim, u kojemu glume Vajt Rusel (Wyatt Russell) kao Rej Volker (Ray Walker) i Keri Kondon (Kerry Condon) kao Eve stiže u američka kina 5. januara. Triler Universal Picturesa prikazuje bazen u novoj porodičnoj kući u kojem se nalazi zli duh koji pokušava ubiti djecu Izi (Izzy) i Eliota (Elliota) te zaposjeda njihove roditelje Reja i Eve, piše Index.hr.

Sinopsis horora glasi: "Prisiljen na prijevremenu mirovinu zbog degenerativne bolesti, bivši bejzbolaš Rej seli se u novu kuću sa suprugom Eve i dvoje djece. Nada se da će bazen u dvorištu biti zabavan za djecu, a njemu pružiti fizikalnu terapiju. Međutim, mračna tajna iz prošlosti kuće ubrzo oslobađa zlonamjernu silu koja uvlači porodice u dubine neizbježnog terora."

Fanovi oduševljeni

Ljudi su već oduševljeni. "Postoji nešto zastrašujuće kad plivaš sam po noći, drago mi je vidjeti da film to u potpunosti iskorištava", "Sviđa mi se ideja o horor filmu u bazenu", "Trailer završava tako da želim vidjeti širi kontekst i to mi se sviđa. Ne mogu zamisliti kako su snimili film o ukletom bazenu", "Ne mogu dočekati da ga pogledam"

- "Kao dijete, bojao sam se sam plivati u bazenu po noći. Drago mi je da su taj strah iskoristili za film", "Naježila sam se. Okean je pun čudovišta, očito, ali nikad prije me nije bilo strah bazena. Nakon ovog filma bit će me strah", "Ovo izgleda odlično. Radnja je originalna", "Inače ne volim horore, ali ovo izgleda predobro i prilično originalno - komentiraju mnogi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.