NEKADA SU SE VOLJELI

Kupio je zajedno s Anđelinom Đoli: Bred Pit preuzeo vinariju u Francuskoj

U dokumentima se navodi da je Anđelina bivšem suprugu "namjerno onemogućila da zadrži potpunovlasništvo nad vinarijom"

Bred Pit i Anđelina Đoli: Uspomena iz sretnih dana. WWD

L. S. R.

4.2.2024

Bred Pit (Brad Pitt)  ponovno je preuzeo kontrolu nad francuskom vinarijom "Château Miraval" koju je 2014. godine kupio s bivšom suprugom Anđelinom Đoli (Angelina Jolie).

U dokumentima se navodi da je Anđelina bivšem suprugu "namjerno onemogućila da zadrži potpuno vlasništvo nad vinarijom, vinogradima i rustikalnom vilom", prenosi Daily Mail.

Imanje "Château Miraval", koje se nalazi na jugu Francuske, u središtu je dugogodišnje sudske bitke bivšeg glumačkog para. Rat ružičastih vina, kako su mnogi prozvali njihovu bitku, započeo je nakon što je 48-godišnja glumica prodala svoj udio ruskom biznismenu Juriju Šefleru. Bredovi advokati su tada optužili da je pustila stranca u glumčev obiteljski dom.

Bred je tvrdio da o prodaji nije znao ništa i da se Anđelina potajno viđala s Rusom. Također, Pit vjeruje da je njegova bivša supruga s razlogom odabrala ruskog biznismena koji ima veze s Vladimirom Putinom, jer je znala da bi to bilo loše za posao. Ranije je izjavio da je to njezina osveta zbog zajedničkog skrbništva.

Izvor blizak 60-godišnjem glumcu je za strane medije izjavio da ruski poduzetnik više nema nikakve ovlasti u više miliona dolara vrijednoj vinariji koju su Bred i Anđelina kupili 2008. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.