NEKAD SU SE VOLJELI

Bijesni "rat" između Anđeline Đoli i Breda Pita

Prijatelji kažu da je glumac očajan, jer je otuđen od svoje troje usvojene djece

Anđelina Đoli i Bred Pit: Uspomena iz sretnih dana. Harper's Bazaar

L. S. R.

24.11.2023

Prijatelji Breda Pita (Brad Pitta, 59) kažu da je zvijezda očajna jer je otuđena od troje usvojene djece, a za to krive njegovu bivšu suprugu Anđelinu Đoli (Angelina Jolie, 48). Prema dogovoru o starateljstvu glumac viđa samo svoje troje biološke djece, Šiloh (Shiloh, 18) i blizance Noksa i Vijen (Knox, Vivienn, 15).

Šta kažu prijatelji

Medoks (Maddox, 22), Paks (Pax, 19) i Zahara (18) nisu u kontaktu s ocem. Zahara se nedavno javno odrekla očevog prezimena, a ovih dana je u javnost isplivala i Paksova objava na Instagramu u kojoj je Pita nazvao "šu**** svjetske klase" i rekao da im je "pretvorio živote u pakao".

Prijatelji bivšeg para komentirali su njegovu objavu za "Daily Mail".


- Izlazak te objave u javnost je tužan i frustrira jer ne poboljšava stvari. Čak i kad pričaju loše o njemu, Bred poštuje ono što djeca kažu. Nikada neće negativno govoriti o njima i gotovo nikad neće uopće govoriti o njima u javnosti. Ova objava je savršen primjer, udžbenički primjer, roditeljskog otuđenja - osvrnuo se prijatelj na to.

Dodao je da smatra da je Đoli utjecala na to da djeca tako negativno misle o ocu.

Izliječiti porodicu

- Bredov tim misli da ona igra takve igre godinama, ali ne žele biti uvučeni u sukob s njom. Prošle su godine i godine kad je pričala i prepričavala iste otrovne stvari o njemu, a zapravo je otuđila djecu, što je stvarno uznemirujuće za Breda. Njemu je stalo do njih. To je porazno - ističe Pitov prijatelj.

Izvor blizak Anđelini rekao je da Bred može kriviti samo sebe za situaciju.

- Bred Pit nema koga kriviti osim sebe. Sve što Anđelina želi je izliječiti svoju porodicu i krenuti dalje, ali on je ne pušta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.