TRI NA LISTI

Ovo su preostali Marvelovi filmovi koji izlaze u 2024. godini

Prvi Marvelov film koji se prikazao ove godine bio je "Madame Web", koji je nedavno došao u kina

Marvelovi filmovi koji izlaze uskoro. You Tube

D. R.

22.2.2024

Mnogi Marvelovi filmovi i serije mijenjali su originalno planirane datume prikazivanja kao rezultat unutarnje reorganizacije i učinaka štrajka SAG-AFTRA. 

Prvi Marvelov film koji se prikazao ove godine bio je "Madame Web", koji je nedavno došao u kina i nije nimalo oduševio kritičare. Osim Madame Web, ovo su Marvelovi filmovi koje će publika gledati u 2024. godini, prenosi Index.hr.

Deadpool 3

Deadpool 3 obilježit će novu eru za "Marvel Cinematic Universe". Film označava povratak ne samo Rajana Rejnoldsa (Ryan Reynolds) kao Deadpoola već i Hju Džekmena (Hugh Jackman) kao Wolverinea, unatoč tome što je glumac rekao da je završio s tom ulogom, prenosi Screen Rant. 

Deadpool je već sada jedan od najiščekivanijih filmova godine, a prikazivanje započinje 26. jula 2024. godine.

Kraven The Hunter

Kraljem ljeta dolazi film "Kraven The Hunter", koji je nastao u saradnji Sonyja i Marvela. Glavnu ulogu u filmu ima Aron Tejlor-Džonson (Aaron Taylor-Johnson), koji je utjelovio Sergeja Kravinofa, također poznatog kao Kraven. Ovog lika snašla je tragična sudbina koja ga je potakla da postane najbolji lovac svih vremena. Prikazivanje filma počinje 30. avgusta 2024. godine.

Venom 3

Još jedan film koji izlazi ove godine je Venom 3. Trenutno se jako malo zna o ovom nastavku i još uvijek ne postoji službeni trailer, ali poznato je da će prikazivanje filma početi 8. novembra 2024. godine. Kako prenosi portal Dexerto, trailer za Venom 3 gledaoci bi mogli vidjeti tek sredinom godine jer je i za prethodni film trailer objavljen pet mjeseci prije premijere.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.