MODNI IZBOR

Supruga poznatog glumca privlači pažnju: Ozloglašene cipele Amal Kluni nosi već godinama

Model „Odette“ cipela potpisuje Stelle McCartney, a žene se dijele na one koje ih obožavaju, ili ih zaobilaze u širokom luku

Slavni par privlači pažnju. YouTube

Z. K.

24.2.2024

Amal Kluni (Clooney), supruga poznatog glumca Džordža Klunija (George Clooney), uvijek privlači pažnju svojim modnim izborom, bez obzira da li pozira na svečanom crvenom tepihu u glamuroznoj večernjoj odjeći ili je fotografisana kako obavlja svakodnevne poslove u ležernom izdanju.

Slavni par

Amal Kluni se sa mužem i djecom preselila u Francusku, tačnije u mali i živopisni gradić Brinjol na jugoistoku te evropske zemlje. Svaki put kada se slavni par zajedno pojavi u javnosti, budu zapaženi među lokalnim stanovništvom.

Advokatica za ljudska prava privukla je pažnju tokom šetnje po Brinjolu u ležernoj kombinaciji sastavljenoj od komada koje većina žena ima u svojoj garderobi, spojila je kožnu jaknu, crnu majicu, farmerke i ravne cipele.

Amal Kluni. FameFlynet.uk.com

U njenoj kombinaciji posebno su dominirale prošivene farmerke sa trapez nogavicama modne kuće Chloe, kao i crne cipele sa kopčom i oker đonom. Model „Odette“ cipela potpisuje Stelle McCartney, a žene se dijele na one koje ih obožavaju, ili ih zaobilaze u širokom luku.

Ležerniji komad obuće

Iako Amal Kluni voli da nosi cipele sa vrtoglavim potpeticama i najčešće se viđa u dizajnerskim štiklama, u njenoj garderobi ima mjesta za ležernije komade obuće.

Od 2015. godine u garderobi ima crni model cipela Odette od vještačke kože. U avgustu te godine uslikana je kako izlazi iz doma u Londonu u suknji i prsluku asimetričnog kroja brenda Stelle McCartney, koje je uparila sa pomenutim cipelama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.