"SVI POBJEĐUJU"

Otkriveno šta se nalazi u poklon vrećicama na dodjeli Oskara: Vrijednost procijenjena na preko 100.000 dolara

Poklon vrećice će dobiti nominirani za glumu i režiju, što znači da će oni ponijeti kući ove poklone čak i ako ne osvoje glavnu nagradu

Dodjela Oskara. Instagram

N. H.

8.3.2024

Ovogodišnja oskarovska poklon vrećica, pod nazivom "Everyone wins" (op. a. Svi pobjeđuju", osigurala je marketinška kompanija iz Los Anđelesa.

Poklon vrećice će dobiti nominirani za glumu i režiju, što znači da će oni ponijeti kući ove poklone čak i ako ne osvoje glavnu nagradu, Oskara. 

Dakle, šta će zvijezde to tačno dobiti ove godine? Neke od najskupljih stavki uključuju:

all-inclusive boravak u Šale Cermat Peak u Švicarskoj, sedmodnevni holistički wellness spa Golden Doora u blizini San Diega, boravak od tri noćenja u privatnoj vili u Saint-Barth Paradiseu na Karibima, luksuzni kuhinjski aparati Thor Kitchen, 10.000 doniranih plant-based obroka za kućne ljubimce kao potpora PETA-i, cijela linija Miage luksuznih proizvoda za njegu kože.

U saopćenju za medije iz kompanije su kazali da "nije cilj dijeliti besplatne stvari - već unaprijediti proizvode i brendove koji prihvataju filantropiju u raznim kategorijama". 

Ima i jeftnijih stvari tu kao što su blender, deluks kokice, održivi ruksaci i ručne torbice ručne izrade, prijenosni infracrveni roštilj, dizajnerski jastuk.

Još uvijek nije poznata tačna vrijednost ovogodišnje poklon vrećice, ali je jasno da se radi o cifri preko 100.000 dolara. Prošlogodišnja vrijednost je iznosila 125 hiljada dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.