NAJLJEPŠA ŽENA

Ornela Muti slavi rođendan: Lagala da je bolesna, otišla s Putinom na večeru i skoro završila u zatvoru

Ornela od početka svoje glumačke karijere slovi za jednu od najseksepilnijih Italijanki

Ornela Muti. Instagram

Z. K.

9.3.2024

Italijanska glumica, koja je slovila za najljepšu ženu koja je ikada hodala svijetom, Ornela Muti (Ornella, 69) danas slavi rođendan, a nedavno je viđena na Sedmici mode u Moskvi gdje je došla podržati kćerku Naike Riveli (Rivelli). Reviju je pratila iz prvih redova, a nije skrivala sreću i ponos dok je bodrila svoju kćerku.

200 filmova

Inače, Ornela od početka svoje glumačke karijere slovi za jednu od najseksepilnijih Italijanki, a iza sebe ima više od 200 snimljenih filmova. Glumiti je počela već s 14 godina, kada je dobila glavnu ulogu u filmu „Najljepša žena“. Nakon toga su je prozvali ikonom ljepote.

No, ova ljepotica od samih početaka karijere itekako pazi na svoj izgled i svoje tijelo, pa je tako navodno osigurala grudi na iznos od 350.000 dolara. Prvi je put stala pred oltar s Alessiom Oranom, a mediji su ih nazivali najljepšim parom u državi. No bračni život bio je daleko od idealnog...

Nakon što su se razišli, Ornelu su povezivali s raznim moćnicima, a prije drugog braka, upustila se u aferu s redateljem Marcom Ferrarijem. Drugi suprug bio joj je Federico Fachinetti, koji ju je varao, a također je bio sklon alkoholu. Prije nego što je zanosna Italijanka podnijela zahtjev za razvod, šuškalo se da se upetljao u mutne poslove.

U jednom je kasnijem intervju čak izjavio da je glumica dosadna i u krevetu i za razgovor.

Zatim se Ornela 2015. našla u središtu skandala nakon što je dobila zatvorsku kaznu jer je lagala da je bolesna kako ne bi glumila u kazalištu. Umjesto toga otišla je na večeru s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Uvjetna kazna

Njena je majka bila Ruskinja, a za dogovoreni je nastup dobila oko 25.000 eura. No, umjesto toga odlučila se za ručak s Putinom na dobrotvornoj večeri u Sankt-Peterburgu.

Godinu dana kasnije podnijela je zahtjev za ruskim državljanstvom. Sud ju je na kraju kaznio sa 600 eura i izrekao kaznu od osam mjeseci zatvora. Ona je na kraju pretvorena u uvjetnu jer je s 30.000 eura nadoknadila štetu koju je nanijela kazalištu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.