NIKOME NE ODGOVARA

Lijepa glumica zabrinula fanove: Tajna boravka u bolnici

Niko ne zna šta se dešava s Kejt Bekinsejl

Kejt Bekinsejl. Instagram

L. S. R.

12.4.2024

Glumica Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale) izbrisala je sve dokaze s Instagrama o svom boravku u bolnici u kojoj je bila gotovo mjesec dana nakon što je otkrila da se suočava s neobjavljenim zdravstvenim problemom.

Osim što je izbrisala bolničke fotografije, glumica je također ograničila komentare na svom Instagramu, piše „Page Six“.

Uljepšati stvar

Ona je prvi put otkrila svoje zdravstvene probleme 11. marta kada je podijelila nekoliko fotografija na kojima nosi veliku crnu mašnu na glavi i medicinski ogrtač dok leži u bolničkom krevetu.

- Hvala onima koji nas vole i podržavaju kad je sr*nje i pokušavaju uljepšati stvar. I što čuvaju naše pse kad mi ne možemo, što nas navode da se sjetimo sretnih stvari kad to ne možemo. I pojave se kad smo bolesni i sjede s nama. I pošalju balone i izvuku nas s dna s ljubavlju - napisala je.

Tajanstvena objava potaknula je brojne fanove da se zapitaju je li glumica "u redu", no ona nije odgovorila niti jednom zabrinutom obožavatelju. Nekoliko dana kasnije objavila je fotografiju svog pomeranca kako je posjećuje u bolnici.

Velika podrška

Na Uskrs je podijelila fotografiju na kojoj je nosila čarape s motivom zečića. "Sretan Uskrs", napisala je u opisu fotografije koju je u međuvremenu izbrisala. Iako je slika snimljena samo od koljena prema dolje, činilo se da glumica leži u istom bolničkom krevetu.

Iako glumica još nije otkrila zašto je hospitalizirana, čini se da ima veliku podršku svojih najbližih.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.