META RUŽNIH KRITIKA

Kome smeta dekolte Demi Mur

U potpunosti se skinula za svoj novi film „The Substance“

Demi Mur - Avaz
Demi Mur - Avaz
Lijepa glumica Demi Mur - Avaz
Demi Mur - Avaz
Demi Mur - Avaz
L. S. R.

7.6.2024

Holivudska glumica Demi Mur (Morre, 61) plijeni izgledom gdje god da se pojavi. No, ima i onih koji otvoreno kritiziraju njeno odijevanje .

Naime, neki komentatori na društvenim mrežama smatraju kako glumica ne bi trebala nositi dekolte do pupka ni dugu kosu do struka.

„Baka pokušava izgledati kao djevojčica uz pomoć plastične hirurgije“, „Izgledaš staro“. „Ovaj izgled ne pristaje tvojim godinama. Trebaš se ošišati, pokriti grudi...“, neki su od komentara.

Inače, Demi se u potpunosti skinula za svoj novi film „The Substance“. Film je imao svoju premijeru na Filmskom festivalu u Kanu, a glumica je tim povodom progovorila o novom iskustvu snimanja.



- Bilo je to vrlo ranjivo iskustvo i zahtijevalo je puno osjetljivosti i mnogo razgovora o tome što pokušavamo postići – komentirala je Demi koja u filmu glumi slavnu damu u propadanju.

Uloga ovisnice koja koristi drogu s crnog tržišta priča je o prihvatanju sebe. U filmu Mur uređajem za repliciranje ćelija stvori mlađu i bolju verziju sebe, no mora provesti pola svog vremena u mirovanju kako bi mlađa verzija mogla napredovati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.