KULTNA SERIJA

Žestoka ljubavna akcija iz "Srećnih ljudi" nikad nije ugledala svjetlo dana: Ovo je razlog

Intimnu scenu nikada nismo imali priliku da vidimo, a pokojni Ivan Bekjarev je otkrio i zašto

Bekjarev je svojevremeno otkrio zanimljiv detalj sa snimanja ove serije. YouTube

E. Ag.

17.6.2024

Kultna serija "Srećni ljudi" koja je emitovana '90-ih godina mnogima je obilježila odrastanje, a neki je i danas rado gledaju. Necu (Nebojša Golubović), Risku (Radmila Stojićević), Aranđela Golubovića (Velimir Bata Živojinovič), ali i čuvenu Seku Sablić kao sekretaricu Marijanu Kolaković i njenog šefa Boška Despotovića kojeg je tumačio Ivan Bekjarev, svi su zavoljeli.

Scene iz ove serije i dalje se prepričavaju, skečevi igraju, a glumci su postali čuveni ljudi koji su obilježili taj period. Glumac Ivan Bekjarev, koji je 2020. godine preminuo od posljedica koronavirusa, ostao je doživotno prepoznatljiv po ulozi Boška Despotovića, piše Mondo.rs.

Bekjarev je svojevremeno otkrio zanimljiv detalj sa snimanja ove serije - postojala je napeta intimna scena koju su Bekjarev i Seka Sablić snimali, ali koja nikada nije ugledala svjetlo dana.

- Sjećam se da smo imali jednu žestoku ljubavnu scenu, ali ona nikada nije ušla u seriju. Snimak je bio tehnički neispravan, jer se kamerman tresao od smijeha dok je snimao Seku i mene u ljubavnom zanosu - rekao je glumac jednom prilikom.

Zatim je dodao da su nakon toga ponovili tu scenu, ali da nikada nije bilo kao prvi put i da mu je žao što gledaoci nisu mogli da vide kako je to izgledalo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.