Anđelina Džoli: Pokušala sam spasiti brak sa Bredom

Avaz.ba

Anđelina Džoli (Angelina Jolie) i Bred Pit (Brad Pitt) rastali su se u septembru prošle godine, a njihov razvod i dalje intrigira svijet.

Iako je već više puta javno govorila o svojim osjećanjima, porodici, kao i najtežim trenucima kroz koje je prolazila, glumica se ovog puta osvrnula na sam brak, te otkrila kako je pokušala da ga spasi.

Američka glumica Anđelina Džoli otkrila je za "Hollywood reporter" da je smatrala da bi rad sa Bredom na novom filmu riješio njihove probleme u vezi. 

Tako je 2015. godine došla na ideju da napiše scenarij i režira dramu "Pokraj mora", u kome njih dvoje imaju glavne uloge.

Baziran na ličnim problemima sa kojim su se ona i Bred suočavali u to vrijeme, film otkriva priču para koji se nosi sa ozbiljnim problemima u braku. 

- Mi smo se upoznali dok smo zajedno radili i išlo nam je dobro. Željela sam da uradimo nešto ozbiljno. Mislila sam da bi to bio odličan način da komuniciramo. I na neki način jeste, a na drugi - bar smo naučili neke stvari. Ipak, bilo nam je teško zbog situacije koje se nastavila, a koja nema veze sa filmom - istakla je Anđelina.

Iako nisu uspjeli da spase svoj brak, te da riješe sve poteškoće koje su nastupile, glumica smatra da je dobro što su sarađivali zajedno na ovom projektu. 

- Drago mi je da smo uradili taj film zato što smo istraživali nešto zajedno. Možda nije sredilo određene stvari, ali smo imali komunikaciju koju je bilo potrebno da imamo - kazala je Anđelina.

NA VRH

Podijeli članak na