JET SET

Teška životna priča Merjem Uzerli

Avaz.ba

1.1.2018

Popularna glumica Merjem (Meryem) Uzerli (34), poznatija i kao Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni" nije imala nimalo lagodan život, naročito ljubavni sa kojim prelijepa glumica i dalje muči muku.

Merjem nikako da pronađe svoju srodnu dušu i taj problem otvoreno dijeli sa javnosti. Mislila je da je naišla na pravog kada je započela vezu sa 17 godina starijim biznismenom Kanom Atesom.

Onda je ostala trudna, a on ju je tjerao da abortira jer bi mu to bilo treće dijete iz nekoliko brakova. Otišla je od njega i ipak rodila djevojčicu Laru.

Nakon toga je uplovila u dvije veze. Jedna je ozvaničena vjeridbom, ali je pukla, a sljedeća je trajala samo dva mjeseca.

Merijem i dalje ima velike probleme u ljubavi, ali njena najveća sreća je upravo kćerka Lara. Život ove 35-ogodišnje umjetnice je itekako čudan. 

Šta je sve prošla posljednjih godina i zbog toga psihički bila prilično labilna.

Sa 19 godina je bičevana i to zato što je prošetala polugola Dubaijem u kojem je takav čin bio zabranjen.

- Mislila sam da me neće jako udarati, ali bilo je užasno. Nisam vjerovala šta proživljavam, a muškarac koji je izvršavao ovu sumanutu kaznu smijao mi se u lice. To me je dovelo do ludila - ispričala je svojevremeno Merijem, navodi Blic.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.