JET SET

Bivše žene Breda Pita zajedno na sceni: Do sada su se vješto izbjegavale, ali tome je došao kraj

Avaz.ba

6.1.2018

Samo dan  nas dijeli od dodjele "Zlatnih globusa". Sezona filmskih nagrada se zahuktava, a s njima na površinu izlaze i sočne priče iz života poznatih i slavnih. 

Prema najavama organizatora, prvi put na dodjeli bi se trebale sresti Dženifer Aniston (Jennifer) i Anđelina Džoli (Angelina Jolie). 

Osim sjajnih glumačkih karijera ove žene povezuje, bolje rečeno razdvaja, jedan muškarac. Riječ je o Bredu Pitu (Brad Pitt), koji je upravo zbog Anđeline okončao svoj petogodišnji brak s Dženifer.

Slavne dame trebale bi se naći u ulozi prezentera, a zanimljivo je i to što će se, navodno, čak i na pozornici naći u isto vrijeme. Mnoge je ova informacija začudila, s obzirom na to da je dobro poznato da su se do sada njih dvije vješto izbjegavale.

Posljednji su se put na istom mjestu našle 2015. godine na dodjeli "Critics Choice Awards", no tada su se organizatori pobrinuli da jedna drugu ne vide, piše US Magazine. 

To je ujedno bio i prvi događaj na koji su obje došle još od 2009. godine. Pretpostavlja se da će i Dženifer i Anđelina dodjelu stići u crnini kako bi podržale "Time's Up" kampanju usmjerenu protiv seksualnog zlostavljanja u filmskoj industriji, prenosi Dnevnik.hr.

Inače, Aniston i Pit u braku su bili od 2000.-2005. godine. 

Njihovom braku presudila je ljubav s Anđelinom u koju se glumac zaljubio tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smith". No, ni sa Anđelinom nije imao sreće. Nakon dvije godine braka predala je zahtjev za razvod. 

Anđelina ga je ostavila, a Dženifer je ostavljena. Sada kada su obje bivše, hoće li pružiti ruku pomirenja? To ne znamo, ali svakako će biti  zanimljivo pratiti susret na koji svijet čeka već godinama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.