JET SET

Soraja Vučelić: Zauzet muškarac za mene ne postoji

Avaz.ba

12.1.2018

Starleta Soraja Vučelić uskoro će biti zvijezda novog spota Mileta Kitića za pjesmu "Mačo žena".

- Kontaktirala me je Miletova supruga Marta, i, naravno, lijepo smo se ispričale i rekla mi je da je imala ideju još ranije da učestvujem u nekom spotu, ali nije bila neka pogodna pjesma baš konkretno kao da je napisana za mene. U ovoj pjesmi me baš zamislila, lijepo smo se dogovorili, i sad je došlo do realizacije. U pjesmi se radi o tome da muškarac koji glumi da je mačo, okružen je lijepim ženama u klubu, sve mu sipaju piće, trče oko njega, žene se otimaju oko njega. Kada se na vratima pojavi žena pred kojom on strepi, sve prestaje, više nikog ne vidi, djevojke više tu ne postoje, on pada na koljena preda mnom, gleda da mi upali cigaretu i vjerujem da će to još ljepše izgledati u spotu kada se budemo potrudili da odglumimo sve to - izjavila je Soraja za Telegraf.

Pojasnila je i da li sebe smatra mačo ženom.

- Preda mnom pada dosta njih na koljena, da li za ljubav, da li za oproštaj. Svako ima neki svoj pojam u glavi šta znači mačo žena, moje mišljenje je da mačo žena ima neki svoj stav da kada se pojavi, kada razgovara to ostavlja utisak i da ne možeš da budeš ravnodušan - rekla je ona.

Ispričala je i ko su za nju mačo muškarci: 

- Mačo muškarac je po meni tih muškarac, koji ima autoritet i pogledom i stavom. Ne mora mnogo da priča, ne mora da galami, ne mora da se trudi da privuče pažnju, nego jednostavno privuče nesvjesno. Uspješan muškarac koji je svjestan sebe. Ponašanje jeste bitno. Ne volim muškarce koji mnogo naređuju i koji na silu hoće da budu autoritet i nešto što nisu, nego jednostavno volim opuštene muškarce koji su samom pojavom mačo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.