MODA

Britni Spirs zaštitno lice nove "Kenzo" kolekcije

CdM

21.3.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Nakon višesedmičnih špekulacija, modni brend "Kenzo" objavio je da je pop-princeza Britni Spirs (Britney Spears) zaštitno lice njihove nove kolekcije koja nosi naziv Memento N°2 line.

Nakon što su prve fotografije procurile u javnost prije nekoliko sedmica, fanovi pop-zvijezde se ne smiruju, pa su tako jedva dočekali zvanične promotivne fotografije koje su objavljene jučer. Inače, Spirs je ovu saradnju najavila još u novembru, kada je objavila fotografiju s fotografom Peterom Lindbergom, napisavši da radi na “tajnom projektu.”

- Kolekcija je veoma mladalačka. Zabavljali smo se na snimanju, iako mi je bilo čudno jer je to prvi put da snimam ovakvu kampanju. Uglavnom sam snimala u manjim studijima, a ovo je bilo na ulici - otkrila je ona za Vogue i dodala:

- Bilo mi je čudno jer sam imala na sebi promiskuitetnu odjeću, ali na kraju se ispostavilo da je sve ispalo odlično.

Britni je ispričala kako u posljednje vrijeme ne voli da riskira s modnim izborima, kao što je to bio slučaj kad je bila mlađa, prvenstveno jer je majka dva dječaka.

- Ranije nisam planirala šta ću obući, samo bih otvorila ormar i izvukla najluđu moguću stvar. Sada se ipak suzdržavam, jer ne želim blamirati djecu, a i moram da ih poštujem - kazala je pop-zvijezda, koja na ljeto kreće na veliku svjetsku turneju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.