TAJNE POZNATIH

Bred Pit radio u striptiz baru, Demi Mur bila utjerivačica dugova, a Agiljera ne zna ni riječ španskog

Pit: Bio i vozač striptizeta

Fuad MUSTAFIĆ

25.3.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Prve asocijacije na Holivud su sjaj, glamur i slava te se čini da je život poznatih ličnosti pravi san. No, kako to, inače, biva, iza scene i daleko od očiju javnosti kriju se informacije koje mnogi glumci, pjevači, modeli i producenti ne žele nikome otkrivati, pogotovo kad su na vrhuncu slave.

Neobično zanimanje  

Tako je, naprimjer, holivudska zvijezda Bred Pit (Brad Pitt) pokušavao da od cijelog svijeta sakrije da je kratko vrijeme prije nego što je postao slavan radio kao vozač striptizeta. Kako su otkrili neki njegovi prijatelji, glumac je poslije nastupa striptizeta u noćnim klubovima sakupljao njihovu garderobu. Pit je tokom studentskih dana bio član muškog kluba “Dancing Bears” te je sa svojim prijateljima izvodio plesne tačke za rođendane studentica.

Neobično zanimanje imao je i slavni holivudski glumac Deni de Vito (Danny DeVito). On je radio kao frizer u mrtvačnici. Novinari su ga nekoliko puta pitali za ovaj njegov period života, ali im je De Vito svaki put kazao da o tome ne želi razgovarati.

Pravu dramu i teške trenutke doživio je i Džek Nikolson (John Nicholson), i to u 37. godini. Dok je odrastao živio je sa majkom i sestrom. No, upravo je na 37. rođendan saznao da mu je majka, ustvari, bila baka. Da stvar bude gora, njegova biološka majka bila je, ustvari, osoba koju je do tada zvao sestrom.

Rastavljeni roditelji

Kad je glumac Liv Šrajber (Liev Schreiber) bio dječak, majka ga je otela i odvela da živi s njom u jednu komunu. Poslije nekoliko mjeseci, izbavio ga je otac. No, s obzirom na to da su mu roditelji bili rastavljeni, na kraju je sud ipak odlučio da živi sa majkom. Živjeli su u stanu bez struje i kreveta.

Slavna Demi Mur (Moore) svoj prvi novac zaradila je kao utjerivačica dugova. Ova vijest u javnost je isplivala tek nedavno, a glumica ju je odmah odbacila. Mediji su, ipak, išli i korak dalje te su saznali da je ovaj posao svojevremeno obavljala na ulicama Njujorka.

Pjevačica Kristina Agiljera (Christina Aguilera) snimila je zbog svojih latinoameričkih korijena album i na španskom jeziku. Ona se prije nekoliko godina postidjela kad su joj mediji postavili pitanje na španskom, jer ih ništa nije razumjela. Poslije su se svi negativno iznenadili kad su saznali da pjevačica ne zna ni riječ španskog.

Redklif tajno piše pjesme

Glumac Danijel Redklif (Daniel Radcliffe), popularni Hari Poter, osim glumom, bavi se i pisanjem pjesama. Nedavno je otkriveno da je za jedan američki časopis napisao četiri pjesme. No, kako niko ne bi znao o kome se, zapravo, radi, Redklif piše pod pseudonimom Džejkob Geršon (Jackob Gershon).

Kameron Dijaz ima poremećaj pažnje

Američka glumica Kameron Dijaz (Cameron Diaz) pati od opsesivno-kompulsivnog te od poremećaja pažnje. Prije dvije godine, ovu vijest potvrdili su njeni najbliži prijatelji, ali kako to obično biva, slavna glumica odmah je kazala da to nije istina.

- Ne znam o čemu govore. Svi oni koji me poznaju, dobro znaju da nemam takvih problema. Nikad ništa nisam krila od javnosti pa ne bih ni to – izjavila je svojevremeno Dijaz.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.