JET SET

Lepa Brena konačno progovorila o otmici sina

Blic.rs

7.5.2018

Čuvena folk pjevačica i njen suprug, bivši teniser Boba Živojinović prošli su kroz pakao prije 18 godina kada je njihov tin, tada osmogodišnji Stefan kidnapovan ispred porodične kuće u naselju Bežanijska kosa.

Dugo nakon toga, pjevačica nije htjela ni riječ da progovori o tom strašnom događaju, ali je posljednjih godina tek ponešto otkrila o svemu tome. Za nju je Stefanova otmica i dalje bolna tačka i tema koja se nikada neće završiti.

- Stefanova otmica je za mene kao kada doživite metastazu raka i preživite je. To je priča koja nikada neće biti završena. Kao da imate ćeliju u sebi koja može da se razvije bilo kada. Mi smo porodica koja o tome stalno priča. Za sve, posebno za nas roditelje je strašno da se desila jedna takva kriminalna stvar, a da država nije učinila ono što je trebalo. Počinioci nisu pronađeni i kažnjeni, policija nije završila svoj posao - rekla je Lepa Brena.

- Ono što želim decidirano da kažem niti smo Boba i ja, niti je Stefan na početku svoje karijere želio da se o otmici prave bilo kakve insinuacije. Ukoliko država, policija ili bilo koji državni organ smatra da ova priča treba da se istraži do kraja i pronađu počinioci, to treba da se radi iza zavjese, daleko od medija - kazala je pjevačica za "Glamur".

Stefan Živojinović otet je 2000. godine pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima. Ono što je poznato jeste da su Brena i Boba otkup platili 2,5 miliona maraka, ali da otmičari nikad nisu pronađeni. 

Pjevačica i bivši teniser punih pet dana nisu znali da li je njihov sin živ, a za to vrijeme su prolazili kroz pravu agoniju. 

Po njihovoj želji mediji nisu izvještavali o otmici sve dok Stefan nije vraćen u ruke roditelja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.