POZNATA GLUMICA

Džejn Fonda priznaje: Nisam vjerovala da ću ovoliko živjeti

AFP

CdM

13.5.2018

Slavna holivudska glumica Džejn Fonda (Jane) plijeni ljepotom i šarmom i rijetko joj ko vjeruje da ima osamdeset godina.

Ona je i dalje aktivna na filmskom platnu i glumi u TV serijama, a gostujući kod Elen Didženeris (Ellen DeGeneres), priznala je da nije vjerovala da će dočekati 80.

- Nisam vjerovala da ću ovoliko poživjeti. Da ste mi rekli kada sam imala 20-30 godina da ću u ovim godinama glumiti, rekla bih vam da ste skrenuli s uma. Svakog jutra se probudim i štipam sebe. Zahvalna sam i blagoslovena - rekla je američka ljepotica i dodala:

“Naporno sam radila da to postignem.”

Otkrila je da je u mladosti imala poprilično jezivu sliku svoje budućnosti.

- Mislila sam da ću umrijeti sama, vjerovatno od alkohola. Činjenica da sam živa, aktivna i da imam 80 godina, za mene je pravo čudo - iskrena je Džejn.

Glumica koja se osim primarne profesije, bavi i pisanjem, kazala je da se ne bi vratila u mladost jer je, kako je istakla, poenta starenja – sazrijevanje.

Džejn je, također, dodala da više nema problema s egom kao kada je bila mlada.

- Smirenost, empatija, to donose godine. Ne nerviram se ako nešto ne uspije. Doduše, kćerka i dalje zna da me iznervira, ali to je majka - kćerka odnos. To se nikad ne mijenja - iskrena je Fonda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.