GLUMICA

Mnogi obožavaoci godinama nisu primijetili: Vupi Goldberg brije obrve

Avaz.ba

29.5.2018

Odlučila sam ih brijati jer me svrbe dok rastu, svojevremeno je objasnila glumica i komičarka Vupi Goldberg (Whoopi Goldberg, 62) zašto nema obrve. 

Ipak, većini je promakla njena izjava i mnogi njeni fanovi nisu uočili da Vupi nema obrve.

- Trebalo mi je tridesetak godina da primijetim da nema obrve. Šta je moj život - našalio se obožavalac. 

Drugi je komentirao kako je zbog tog otkrića 'veliki dan' i da sada ne može o ničem drugom razmišljati kada vidi Vupi. Dodao je kako 'izgled bez obrva' glumici odlično stoji i razmišlja 'krenuti njenim stopama'.  


- Ugrizao me komarac za obrvu i u iskušenju sam da na njoj izvedem 'trik Vupi Goldberg' - našalio se obožavalac.

No, neki su u tome vidjeli i pozitivnu stvar, rekavši kako je lijepo da je glumica izgradila karijeru unatoč 'svom posebnom stilu'. Vupi je prvi film snimila 1982. i bila je riječ o drami 'Citizen', u kojoj je imala glavnu ulogu.


Trenutno je suvoditeljica u ABC-ovom šouu 'The View'. Prije nego je uspjela u glumi, Vupi je radila na kao operaterka na hot-lajnu.

- Kada sam bila mlađa, novac je bio odličan u tom poslu. Usto, ljudi sada prepoznaju moj glas - ispričala je komičarka u emisiji 'The View'.

Glumica je prije nekoliko godina osmislila s prijateljicom liniju proizvoda od medicinske marihuane za ublažavanje menstrualnih grčeva kod žena.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.