VEZA

Kejtlin sa zaručnicom želi dijete: Ima majčinske osjećaje

Avaz.ba

1.6.2018

Otac šestero i očuh četvero djece Bruk Džener (Bruce Jenner, 68), koji je 2015. objavio da je postao žena i promijenio ime u Kejtlin (Caitlyn), mogao bi postati majka. Kako prenosi britanski ''Daily Mirror'', nakon ''baby booma'' u porodici Kardašijan (Kardashian), i sama je poželjela dijete s mnogo mlađom zaručnicom, modelom Sofijom Hačkins (Sophija Hutchins, 21).

- Spremna je za roditeljstvo, ali ovog puta u ulozi majke, ne oca - kažu Kejtlini prijatelji. Majčinski osjećaji su se probudili u njoj kada je vidjela svoju unučicu Stormi koju je njena kćerka Kejli (Kylie) rodila. Osim njene najmlađe Kejli rodila je i njena pokćerka Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) prije mjesec kćerkicu True. Usto Kim Kardašijan dobila je treće dijete u januaru preko surogat majke.


Ketlin i Sofija žive zajedno na imanju u Malibuu, a njihovi prijatelji kažu kako su obje odlučile da je vrijeme za ''korak dalje'' u vezi, odnosno roditeljstvo.

Kejtlin je, dok je bila muškarac Bruk, dobila šestero biološke djece.


Tokom braka s Kris (Kriss) je prigrlila njene kćeri Kim, Kurtnej (Kourtney) i Kloi (Khloe), koje je dobila s pokojnim advokatom Robertom Kardašijan te joj je pomagala pri odgoju. No, sada ona i Hačkins, transrodna manekenka, istražuju opcije kako dobiti svoje dijete.

Džener je za američki časopis ''Closer'' nedavno rekla kako želi dijete bez obzira na to što ima 68 godina, jer se još osjeća ''dovoljno mlado i zdravo''. No njene se kćeri brinu da 46 godina mlađa Hačkins, koja je u drugačijoj životnoj fazi, na nju vrši pritisak. Kejtlin to opovrgava i kaže da je ''još spremna na izazov koji predstavlja malo dijete''. Zaručnice trenutno razmatraju umjetnu oplodnju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.