HOLIVUD

Šta se dogodilo s Kevinom Spejsijem nakon silnih optužbi za zlostavljanje?

Avaz.ba

13.6.2018

Kevin  Spejsi (Spacey) pojavit će se na ekranu barem još jednom, s obzirom na to da su ga rukovidioci studija odlučili zadržati u nadolazećem filmu "Billionaires Boys Club".

Iznenadni je to povratak za dvostrukog "oskarovca", koji je prije devet mjeseci optužen za silovanje i seksualno napastovanje više mladih muškaraca. Glumac je optužbe poricao i uspio se zadržati podalje od javnosti nakon toga.

U filmu će glumiti Rona Levina, gej varalicu koji je prevario grupu ljudi 1984. godine, što je dovelo do njegovog ubistva. Njegovog ubicu u filmu glumit će kolega iz "Baby Drivera", Ansel Elgort. Levinovo tijelo nikad nije pronađeno pa neki misle da bi još mogao biti živ.

Distributer filma "Vertical Entertainment" donio je odluku da zadrže Spejsija u rosteru, usprkos silnim optužbama na njegov račun, zbog kojih je dobio nogu od "Netflixa".

Nakon što ga je glumac Antoni Rep (Anthony Rapp) optužio za zlostavljanje, koje se dogodilo kad je on imao 14 godina, a Spejsi 26, "oskarovac" mu se izvinio i javnosti priznao da je gej, a za incident je rekao da ga se ne sjeća.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.