JET SET

Poznati bh. reditelj rame uz rame s Edinom Džekom

Džeko pored odmora snima i reklame

A. Sa.

17.6.2018

Nogometna groznica trese cijelu planetu. Svi s nestrpljenjem očekuju utakmice svojih favorita na SP-u u Rusiji.  

Nažalost, naša reprezentacija nije se plasirala, tako da naši igrači odmaraju pred početak priprema sa svojim klubovima.

Naša nogometna zvijezda Edin Džeko, osim odmora, snimio je i novu reklamu, koja je odmah osvojila simpatije Bosanaca i Hercegovaca. Osim Dijamanta, u reklami za ''Telemach'' glumi i Haris Dubica, naš uspješni reditelj. Dio ovog projekta je i bard bh. glumišta Emir Hadžihafizbegović.

- Ovo je druga reklama koju sam radio s Edinom Džekom. Zanimljivo je da smo dugo tražili nekoga za kasting za ovu drugu reklamu, a, kada sam im predstavio samu ideju, iz kompanije su mi sugerirali da bih ja to najbolje odglumio. Hemija na snimanju je bila odlična, a Amra je bila podrška Edinu i sve je bilo vrlo zabavno. Edin i ja se poznajemo već deset godina i bilo je fino da imamo zajednički projekt za uspomenu. Dio tima je bio i naš fenomenalni Emir Hadžihafizbegović, koji je posudio glas u reklami. Bilo je veoma simpatično, jer se nas trojica zajedno družimo dugo vremena. Dobio sam pozitivne kritike da umijem da glumim, pa se možda i u narednom periodu okušam u nekoj seriji ili filmu - kaže Haris Dubica, koji je na društvenim mrežama dobio veliki broj pohvala za reklamu s Džekom.

Podsjetimo, Haris Dubica je sarađivao s najvećim muzičkim zvijezdama u regionu i za Dinu Merlina je uradio nekoliko spotova. Osim saradnji s Džekom i Hadžihafizbegovićem, može se pohvaliti da je radio s najpopularnijim Bosancima i Hercegovcima iz svijeta muzike, sporta i glume.

Zajedničku reklamu Edina Džeke i Harisa Dubice možete pogledati na linku:

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.