NOVI HIT

Asmir Grabus pjesmu „Proklete zore“ posvetio manekenki iz Holandije

A. Sa.

17.6.2018

Asmir Grabus, naš mladi pjevač, raspametio je djevojke svojim novim fotografijama.

Ovoga puta ovaj simpatični pjevač odlučio je da na drugačiji način krene s kampanjom koju otvara novom pjesmom. Oni koji poznaju Grabusa bili su iznenađeni njegovom reakcijom da snimi fotografije koje se puno razlikuju od onih koje je ranije radio.

-Fotografije su rađene kod jednog poznatog mosta u Roterdamu. Želio sam na drugačiji način krenuti sa kampanjom jer usitinu vjerujem da će nova pjesma „Proklete zore“, vrlo brzo imati veliku armiju slušalaca – priča nam Grabus.

Prije nekoliko dana premijerno je emitirana nova pjesma, i rezultati su već vidjeljivi.

-Posebno me raduje što je bez pretjerane reklame pjesma brzo zaživjela kod moje publike. Tek sada sa svojim timom krećem u „agresivnu“ kampanju. Mislim da je krajnje vrijeme da se ozbiljnije posvetim estradi, a to nisam bio u prilici u proteklom periodu jer sam imao puno drugih, neodložnih obaveza. Sada je vrijeme da krenem dalje – priča nam Grabus.

Ističe kako je, nakon što je objavio nove fotografije, njegov imboks bio pretrpan porukama.

-Pisali su svašta (smijeh). Bilo je tu i nekih neprimjerenih poruka, ali kako sam se svega nagledao do sada u ovom poslu, ne razmišljam puno o tome – kroz smijeg govori Grabus.

A, nije nam ni potvrdio, a ni demantirao informaciju da je u vezi sa jednom poznatom manekenkom iz Holandije. Šuška se da bi ona zbog novih poslovnih angažmana trebala krajem ljeta početi život u Dubaiju, a s njom i Grabus.

-Za sada to ne bih komentirao. Neka se još malo „kuha“ pa ćemo drugom prilikom o ljubavnom životu – zagonetan je on.

Ne otkriva ni to da je baš tajanstvenoj manekenki poklonio pjesmu „Proklete zore“.

Najavio je svoj skoriji dolazak u BiH tačnije u Travnik gdje je živio dok se nije vratio u Roterdam. Do kraja ljeta planira završiti promociju nove pjesme na bh. radio i tv stanicama, ali i održati nekoliko već ugovorenih nastupa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.