ZAVODNIK

Milijarder koji je zaveo Soraju bio u vezi s Lindzi Lohan?

Avaz.ba

20.6.2018

Modni dizajner Filip Plein (Philipp Plein, 40) navodno ljubi crnogorsku starletu Soraju Vučelić (31). Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja iz Amerike, prenosi Telegraf. Plein, koji se trenutno nalazi u Milanu, radi predstavljanja nove kolekcije, zaveo je Soraju plaćanjem boravka u jednom od najluksuznijih hotela.


Soraja i Plein su viđeni kako zajedno ulaze u prestižni japanski restoran u Milanu, iz kojeg nisu izlazili nekoliko sati, a večerali su uz muziku i vino.

Bogatstvo Filipa Pleina se procjenjuje na 180 miliona dolara. Plein se rodio u Njemačkoj. Studirao je pravo, ali se nije pronašao u struci. Još na fakultetu je počeo dizajnirati namještaj. Nakon toga je osnovao svoj modni brend - ''Philipp Plein'', i prebacio se na modu.

Plein je počeo s dizajnom torbica i modnih ukrasa od skupocjene kože. Danas ima više od 66 prodavnica širom svijeta koje prodaju luksuznu odjeću, cipele, torbe i namještaj. Mnoge poznate zvijezde poput Rite Ore i Naomi Kembl (Campbell) rado nose njegove revije. 

Gostovao je i u popularnom rijaliti šou America's Next Top Model, koju vodi manekenka Tira (Tyra) Banks. Pobrao je sve nagrade koje nešto znače u modnom svijetu. Proglašen je osobom godine od strane modnog časopisa GQ u Njemačkoj 2016. godine.

Filip Plein se u prošlosti povezivao s glumicom Lindzi Lohan (Lindsay, 31).

Na njegovom profilu se još nalaze fotografije iz trećeg mjeseca na kojima ljubi bivšu djevojku Morgan Osman. Ljepotica nevjerojatno nalikuje Soraji koja se nedavno povezivala i s nogometašem Nejmarom (Neymarom).

Premda su se mnogi zabrinuli za Soraju jer je nedavno nestala, ona je objavila fotografiju na društvenoj mreži na kojoj se sunča u Kaliforniji i tako svima pokazala kako joj je sasvim dobro.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.