ZAVODNIK

Milijarder koji je zaveo Soraju bio u vezi s Lindzi Lohan?

Avaz.ba
20.06.2018 10:33

Modni dizajner Filip Plein (Philipp Plein, 40) navodno ljubi crnogorsku starletu Soraju Vučelić (31). Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja iz Amerike, prenosi Telegraf. Plein, koji se trenutno nalazi u Milanu, radi predstavljanja nove kolekcije, zaveo je Soraju plaćanjem boravka u jednom od najluksuznijih hotela.

Soraja i Plein su viđeni kako zajedno ulaze u prestižni japanski restoran u Milanu, iz kojeg nisu izlazili nekoliko sati, a večerali su uz muziku i vino.

Bogatstvo Filipa Pleina se procjenjuje na 180 miliona dolara. Plein se rodio u Njemačkoj. Studirao je pravo, ali se nije pronašao u struci. Još na fakultetu je počeo dizajnirati namještaj. Nakon toga je osnovao svoj modni brend - ''Philipp Plein'', i prebacio se na modu.

Plein je počeo s dizajnom torbica i modnih ukrasa od skupocjene kože. Danas ima više od 66 prodavnica širom svijeta koje prodaju luksuznu odjeću, cipele, torbe i namještaj. Mnoge poznate zvijezde poput Rite Ore i Naomi Kembl (Campbell) rado nose njegove revije. 

Gostovao je i u popularnom rijaliti šou America's Next Top Model, koju vodi manekenka Tira (Tyra) Banks. Pobrao je sve nagrade koje nešto znače u modnom svijetu. Proglašen je osobom godine od strane modnog časopisa GQ u Njemačkoj 2016. godine.

Filip Plein se u prošlosti povezivao s glumicom Lindzi Lohan (Lindsay, 31).

Na njegovom profilu se još nalaze fotografije iz trećeg mjeseca na kojima ljubi bivšu djevojku Morgan Osman. Ljepotica nevjerojatno nalikuje Soraji koja se nedavno povezivala i s nogometašem Nejmarom (Neymarom).

Premda su se mnogi zabrinuli za Soraju jer je nedavno nestala, ona je objavila fotografiju na društvenoj mreži na kojoj se sunča u Kaliforniji i tako svima pokazala kako joj je sasvim dobro.

NA VRH