MUNDIJAL 2018

Lijepa Magali gurnula Salvija u orbitu

Zanosna Magali

Nezavisne novine

22.6.2018

Iako nije među najvećim zvijezdama u reprezentaciji Argentine, fudbaler Benfike Eduardo Salvio (27) izazvao je dosta pažnje medija u Rusiji. Desni bek "Gaučosa" na Mundijal je došao u pratnji zanosne supruge Magali Aravene, zbog koje Argentinac puni novinske stupce širom svijeta.

Atraktivna 29-godišnja manekenka i dizajnerka prisustvovala je i prošlom SP-u, kada je Argentina zauzela drugo mjesto. Sada se nada da družina s kapitenom Lionelom Mesijem (Messi) ipak može nakon poraza od Hrvatske proći grupu i osvojiti željenu titulu. 

Magali je veoma popularna u Argentini i Portugalu, gdje već četiri godine igra njen životni saputnik. Na popularnom YouTubeu ima svoj kanal, dok na društvenoj mreži Instagram ima više od 80.000 sljedbenika. Osim što imaju uspješne karijere, Eduardo i Magali su ponosni roditelji dvojice dječaka, a u mnogobrojnim intervjuima naglašavaju da im je porodica najvažnija.

Inače, Salvio iza sebe ima veoma uspješnu sezonu u dresu Benfike, za koju je odigrao 26 utakmica, a iako igra daleko od gola, uspio je čak devet puta zatresti protivničke mreže. Uz to je upisao devet asistencija, te se našao među traženijim igračima u Evropi ovoga ljeta. To mu je osiguralo da se nađe u prvom timu "Gaučosa" na ovogodišnjem Mundijalu. Njegova tržišna vrijednost na Transfermarktu je procijenjena na 22 miliona eura.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.