KRALJEVSKA SARADNJA

Hanka Paldum: Nije ni čula pjesmu, a već snima duet

Hanka Paldum

24sata.hr

25.6.2018

Hanka Paldum rijetko snima duete. Pjevala je s Kemalom Montenom, turskom zvijezdom Cenkom Bosnalijem i sad je u studiju s Ivanom Martićem Ivicom.

- Malo ćemo biti zaljubljeni, malo tužni i uplakani, malo u oblacima od sreće, ali ljubav će u našoj pjesmi pobijediti - rekla je Hanka Paldum (62). Kraljica sevdaha snima duet s Ivanom Martićem Ivicom (52) kojeg će predstaviti na festivalu u Neumu. Samo zbog toga provela je nekoliko dana u Zagrebu, iako prije ulaska u studio pjesmu, kaže, nije ni čula.



- Ivana sam upoznala prije nekoliko godina. Kad su mi ponudili duet, odmah sam rekla ‘može’ jer je Martić prepun iskrenih, pozitivnih emocija - hvali ga Hanka. Pjevačica rijetko snima duete. Kolege je često zovu, dogovarala se s mnogo njih, ali nisu ih realizirali.

Martić je htio duet baš s Hankom, koju naziva primadonom sevdaha, a nju je očarala njegova dobrota pa je pristala.


- Jako sam željela duet sa Jacquesom Houdekom, nadam se da ćemo ga jednom i snimiti. Pjevala sam s Harijem Varešanovićem i Kemalom Montenom. S turskim pjevačem Cenkom Bosnalijem snimila sam ‘Život je lijep’, a pjevamo pola na bosanskom, pola na turskom - rekla je Hanka.

Kralj svadbi počašćen je što pjeva s Hankom i kaže da je teško dobiti pjevačicu takvog ugleda jer njoj ne treba duet.

- Sretan sam što mi je ušla u život i karijeru. Nenad Ninčević i ja birali smo dušu koja bi do boli iskreno mogla otpjevati ‘U svakoj te suzi gledam umornog od kafana’. Htjeli smo jaku emociju i moja želja bila je da to bude Hanka - rekao je Martić, čiju karijeru je pohvalio i nogometni izbornik Zlatko Dalić (51).


Oboje vjeruju da će njihovi fanovi prepoznati energiju, ljubavnu priču koja na kraju ipak ima sretan kraj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.