DRUGAČIJI ODGOJ

Roditelji joj zarađuju milione, a ona prodaje limunadu na štandu da zaradi džeparac

Instragram: Tom Kruz i Keti Holms

Dnevnik.hr

27.6.2018

Suri Kruz (Cruise) nedavno je viđena u Njujorku kako prodaje limunadu te sama zarađuje džeparac.

Njeni roditelji na bankovnim računima imaju milione dolara, ali svoju mezimicu odgajaju kao i oni koji nisu rođeni pod tako sretnom zvijezdom.


Glumci Tom Kruz i Keti Holms (Katie Holmes) imali su ljubavnu priču koja je počela kao američka ljubavna komedija: ona je još kao djevojčica bila zaljubljena u njega te lijepila njegove postere po zidu spavaće sobe, a nakon što je godinama kasnije među njima planula ljubav, Tom je bio toliko sretan da je jednom prilikom doslovno skočio od sreće, i to u šouu televizijske kraljice Oprah Vinfri (Winfrey).




Nažalost, ljubav između 55-godišnjeg glumca i 39-godišnje glumice koja je započela 2005. godine završena je 2012., a na površinu su počeli izlaziti ne tako lijepi detalji koje javnost nije vidjela, a ticala se glumčeve višegodišnje opsjednutosti kontroverznom scijentološkom crkvom, koja je u potpunosti preuzela kontrolu nad njegovim životom, pa tako i brakom sa zvijezdom serije "Dawson's Creek", koja nije imala izbora nego pobjeći što dalje od svega toga s kćerkicom Suri.

Suri Kruz rođena je u aprilu 2006. godine, a navodno je glumac u potpunosti zanemario brigu o njoj nakon razvoda te s malenom nije fotografiran već pune četiri godine. Istina je da 12-godišnjakinju u javnosti gotovo uvijek viđamo samo s majkom koja je ljubavnu sreću nakon razvoda pronašla sa 50-godišnjim glumcem Džejmijem Foksom (Jamie Foxx).

Srećom, u Holivudu postoje još neki roditelji koji su izrazili jasnu želju da njihova djeca džeparac zarađuju sama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.