SUDBINE

Tom Kruz želi vidjeti kćerku Suri

Od djevojčice ga je udaljila scijentološka crkva jer im je ona predstavljala potencijalni izvor problema

Kruz: Godinama nema kontakt s kćerkom. Agencije

Avaz.ba

3.12.2019

Glumac Tom Kruz (Cruise, 57) godinama nema nikakav kontakt sa svojom kćerkom Suri (13), koju je dobio u braku s glumicom Keti Holms (Katie Holmes, 40). Od djevojčice ga je udaljila scijentološka crkva jer im je ona predstavljala potencijalni izvor problema.

Godinama su američki mediji pisali kako je Tomova bivša supruga protivnica njihove crkve. Nakon što navodno pet godina nije bio u kontaktu sa Suri, Kruz je, kako prenosi „In Touch“, ponovo odlučio izgraditi odnos.


Suri Kruz: Izrasla u pravu ljepoticu. Agencije

- Tom je nakon dugo vremena vidio fotografiju Suri primijetivši da polako odrasta u njegovom odsustvu i to je presudilo. Ako ikad odluči napustiti scijentologiju, to će biti zbog njegove kćerke. Budući da Suri nema očinsku figuru u svom životu, ovo bi bila idealna prilika da se pomire dok još nije prekasno, no scijentološka crkva je upoznata s Tomovim najmračnijim tajnama, pa ako ih odluči napustiti, one će sigurno ugledati svjetlo dana - rekao je izvor blizak porodici za „In Touch“.

Danas djevojčica ima punih 13 godina, a fanovi su društvene mreže ''zatrpali' fotografijama i komentarima. Izrasla je u, kako kažu, pravu ljepoticu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.