ODBAČENA KĆERKA

Tužno punoljetstvo kćerke Toma Kruza: Fotografirana dok je šetala Njujorkom, na svoj 18. rođendan

Suri neće imati nikakav kontakt sa ocem, kažu izvori

Suri u šetnji. Daily Mail

Z. K.

20.4.2024

Suri Kruz (Cruise) nevjerovatno liči na svoju majku Kejti Holms (Katie Holmes) iz perioda "Doson Krika", kada je glumila Džoi Poter (Joey Potter). 

Paparaci su "ulovili" Suri dok je šetala Njujorkom, na svoj 18. rođendan. Suri je za ovu priliku obukla bež top, teksas široke farmerke, roze džemper, crne patike i teksas jaknu. Cijeli stajling je upotpunila plavim rancem.

Inače, posljednjih 12 godina pričalo se o Surinom narušenom odnosu s ocem Tomom Kruzom. Kako prenosi "Daily Mail", sukob koji je nastao prije 12 godina u vrijeme razvoda njenih roditelja, ona trenutno ne namjerava riješiti sa ocem.

Liči na majku. Daily Mail

Izvori bliski tinejdžerki kažu da ona još uvijek razmatra svoje mogućnosti što se tiče njene buduće karijere, napominjući da je jedno kristalno jasno: "Tom za nju ne postoji".

- Suri neće imati nikakav kontakt sa ocem, uprkos tome što ima 18 godina, a čak i da je nazvao, ona se ne bi javila – kažu izvori.

Na dan kad je Suri napunila 18 godina promijenila se zakonska obaveza da Tom mora plaćati alimentaciju Kejti u iznosu od 400.000 dolara godišnje.

Iako je svih ovih godina imao pravo da viđa kćerku 10 dana u mjesecu, kao "požrtvovnom sajentologu" vjera mu je to branila jer Suri nije u sajentologiji.

Upravo je Tomova opsjednutost sajentologijom presudila i njegovom braku s Kejti koja se iz doma u kom su živjeli iselila navodno u strahu za sebe i kćerku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.