OŠTRE KRITIKE

Majke na Instagramu napale glumca Džona Stamosa jer je pogrešno nosio sina u nosiljci

Index.hr

14.7.2018

Dok je već uobičajeno čuti da se mame posramljuju zbog odgoja djece, glumac Džon Stamos (John) dokazao je da se to događa i očevima.

Stamos (54) je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj hoda ulicama Njujorka s tromjesečnim sinom u nosiljci, a to je za neke njegove pratitelje bio okidač.

Naime, zvijezda serije Puna kuća sina Bilija (Billy) je okrenuo prema van, umjesto prema sebi što stručnjaci ne preporučuju u dobi od svega par mjeseci iz više razloga.

- Ne, ne, ne, ne. Ne na tu stranu! Ahhh… Srce me boli kad ovo vidim. Rasteže mu se kralježnica! - upozorila je jedna korisnica Instagrama poznatog glumca.


- Mora biti svijen, kao u maminom trbuhu kako bi mu se kralježnica pravilno razvila. Ovako ne može ni utišati buku koja dopire s ulice što bi mogao da je zakriven i da sjedi prsa o prsa roditelja - dodala je druga. 

- Njegovi mali kukovi još nisu spremni za ovo - dopunila je treća.

Neke mame su glumcu odlučili očitati lekciju biranim riječima.

- Apsolutno je neodoljiv, ali je premalen da bi se nosio licem prema van u nosiljci. Morate ga okrenuti licem prema svojim prsima. Moj sin ima skoro 10 mjeseci i još uvijek ga tako nosim.

Stručnjakinja za nošenje djece u nosiljkama je potvrdila kako položaj nije ispravan, ali je i stala u odbranu glumca.

- Bili je premalen da bi se nosio okrenut prema van. Bebe se ne okreću dok nisu stabilnije, odnosno dok ne mogu same držati glavu. No nije izložen velikom riziku, malo su komentari preuveličani - rekla je Dženifer Bil Sakston (Jennifer Beall Saxton).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.