PAKLENO

"Viktorijin anđeo" u kupaćem kostimu koji bi malo koja žena obukla

Instagram

Telegraf.rs

17.7.2018

"Viktorijin anđeo" Džoj Korigan (Joy Corrigan, 23) skinula se na plaži u jednodijelni kupaći kostim, koji je već postao pravi hit ovoga ljeta, međutim, mnogima je i "previše" upadao u oči.


Naime, poznato je da svi "Viktorijini anđeli" izgledaju besprijekorno i da svaka od njih ima savršenu liniju, ali plavokosoj ljepotici mnogi su prvenstveno zamjerili na prevelikoj mršavosti.

Isto tako, ono što su svi primijetili, pa i prokomentirali, jeste to da se na fotografijama koje nisu fotošopirane vide i nedostaci na njenom tijelu.


A žuti kupaći koji je toliko visoko izrezan da jedva pokriva sredinu intimnog dijela, iako je hit ovoga ljeta, mnogima je preveliki izazov i vjerujemo da se mnoge žene ne bi baš usudile prošetati u njemu.

Manekenka je pokazala i guzu koju nenormalno provokativan kupaći također jedva pokriva, tačnije samo sredinu zadnjice. A ukoliko se malo bolje zagledate, primijetit ćete zbog čega su svi bili iznenađeni, jer na fotošopiranim fotografijama sve izgleda tako savršeno.


U prirodi je, ipak, nešto malo drugačije, ali opet... Osim kojeg kilograma manjka, ovoj ljepotici zaista je teško naći bilo kakvu zamjerku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.