OSLOBAĐAJUĆE

Uživaju bez odjeće: Selin pleše, Pit hoda go po kući, a Robi Vilijams voli skidati hlače

Avaz.ba

23.7.2018

Britanski avanturista Bir Grils (Bear Grylls, 44) otkrio je u intervjuu s Pirsom Morganom (53) da ima sklonost plivati go. No, on nije jedina slavna osoba koja je podijelila s javnošću svoju strast za golotinjom u 'prirodi'.  

Legendarna glumica Helen Miren (Mirren, 72) izjavila je da nagost smatra oslobađajućom.

- Ja sam nudist u srcu - rekla je, te dodala da voli biti na plažama gdje su svi goli. Nevažno jesu li lijepi, ružni, stari ili mladi.  

Kevin Bakon (Bacon, 60), poznat po ulozi u filmu 'Apollo 13', voli se skidati iza zatvorenih vrata.

- Volim biti go sa suprugom i djecom, ali ne kad je dadilja u blizini. Postoji nešto terapeutsko u golotinji. Kada skinemo 'Gucci' ili 'Levi's', svi smo isti - rekao je Kevin. 

Britanski pjevač i zabavljač Robi Vilijams (Robbie Williams, 44), dok se nije vjenčao s glumicom Ajdom Fild (Aydom Field, 39) i dobio djecu, bio je buntovnik. Ipak, još čuva svoju nudističku stranu.

- Uživam u golotinji. Kada dođe do toga, volim skidati hlače - rekao je pjevač.

Voditeljica Kejt Hambl (Kate Humble, 49), kad osjeti potrebu za tim, ne može odoljeti da se ne skine i skače gola, rekla je za 'Radio Times'.

- Ponekad, kad ste na nekom lijepom mjestu, postoji nešto posebno u golom plesanju - rekla je Kejt i dodala da svi trebaju dati nudizmu šansu. Ispričala je avanturu sa suprugom kada su jednom plesali goli usred pustinje u Jordanu. 

- Go sam sve vrijeme kod kuće - rekao je glumac Bred Pit (Brad Pitt, 54) u intervjuu za CNN. Imali smo ga prilike gledati polugolog u ulogama u 'Klubu boraca', 'Ahileju', te u 'Thelmi i Louise'.

Škotskom komičaru Biliju Koneliju (Billy Connolly, 75) nije nikakav problem skidati odjeću u javnosti.

- Inače plešem go. Napravio sam to jednom u Londonu, ali sam htio nešto drugačije pa sam probao goli 'bungee jumping' - ispričao je za 'Southland Times' na Novom Zelandu, te dodao da je bilo uzbudljivo i najbolja stvar koju je ikad napravio.  

- Da smo bar svi goli sve vrijeme - izjavila je Selin Dion  (Celine Dion, 50). Kanadska zvijezda je za 'The Sun' rekla da se broji ono što je ispod odjeće i željela bi da njena publika bude gola na koncertima.

Pop-pjevač Džastin Timberlejk (Justin Timberlake, 37) pokazao je još 2011. u filmu 'Prijatelji s povlasticama', u kojem je glumio s Milom Kunis (34), da nije sramežljiv što se tiče svog tijela.

- Rođen sam go i takav ću i umrijeti - rekao je Džastin, te dodao da ne vidi ništa loše u tome. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.