ZANIMLJIVO

Dženifer Lopez proslavila 49. rođendan u bikiniju

Arhiv

Avaz.ba

25.7.2018

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), poznata pjevačica i glumica iz SAD, slavila je 49. rođendan na plaži s vjerenikom i prijateljima, mokra u bikiniju.

Nakon vruće slike iz teretane kojom je počastila sve fanove pred svoj veliki dan, popularna pjevačica Dženifer Lopez proslavila je 49. rođendan u onome u čemu zaista najbolje izgleda - u bikiniju.

Dženifer je s porodicom i prijateljima na Bahamima pa je rođendan provela na plaži, u minijaturnom bikiniju, a malo koja žena se može pohvaliti da joj stoji ovako kao slavljenici. 

Na fotografiji su i njen vjerenik Aleks Rodrigez (Alexander Rodriguez), kao i članovi porodice i prijatelji.

- Trenutna rođendanska situacija - napisala je Dženifer.


Pjevačici su ispod fotografije čestitali rođendan želeći joj sve najljepše, a njen vjerenik Aleks je na svom Instagram profilu podijelio sliku na kojoj se Dženifer smije od uha do uha i ispod koje joj je napisao emotivnu rođendansku čestitku.

- Kad smo bili djeca, rođendani su bili uzbudljivi zbog svih poklona koje ćemo dobiti. Sada, prvo vidim kako se to promijenilo za Dženifer i kako ona nalazi radost i dijeli je s ostalima. Za nekog daje sve od sebe 365 dana godišnje, za našu djecu, familiju, svijet. Nadam se da danas mi možemo da joj damo sreću koju zaslužuje. Volim te mnogo - napisao je Rodrigez.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.