JET SET

Posvetila se domaćinstvu: Nekada je atraktivna plavuša palila svijet, danas je u jezivom izdanju

Džesika Simpson

Espresso.rs

2.8.2018

Tridesetosmogodišnja Džesika Simpson (Jessica) fotografirana je nedavno na ulicama Njujorka u prilično diskutabilnom outfitu, koji je sam po sebi dovoljan "treš", a u kombinaciji s novim imidžom poznate plavuše predstavlja pravu katastrofu.

Džesika je iskombinirala haljinu leopard desena i crvenu Channel torbicu, a to je dodatno "začinila" kariranim sakoom u teget i zelenim tonovima. Sve je pratila jaka šminka, predugačka plava kosa s poštenim izrastkom, i zeleni, "kandža" nokti.


Sve u svemu - bilo je ovo izdanje dijametralno suprotno od onih u kojima smo prethodnih godina navikli da je viđamo. Pjevačica već izvjesno vrijeme nije prisutna u javnosti - ona se u potpunosti posvetila majčinstvu i odgoju svoje dvoje djece.

Život daleko od svjetla reflektora donio je Džesiki i drugačiji izgled, s obzirom na to da je izostao pritisak javnosti - ona se opustila i riješila da ne vodi opterećujuće računice o kilogramima.


Ona je vodila bitku s kilogramima i nakon obje trudnoće i otvoreno je pričala koliko joj je volje i truda trebalo da izađe nakraj s njima. Ipak, svojevremeno je svoju figuru dovela do perfekcije, ali sada je očigledno riješila da joj to nije prioritet.

Džesika je u braku s ragbistom Erikom Džonsonom (Eric Johnson), a par ima dvoje djece.

Ona je prije Džonsona bila udata za Nika Lašeja (Nick Lachey), a istakla je da je to bila njena "najveća finansijska greška".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.