OTVORENO

Nina Badrić progovorila o vezi s Tinom Bralom

Screenshot

Dnevnik.hr

3.8.2018

Nije više tajna da Nina Badrić ponovno ljubi. I dok o muzici i karijeri otvoreno govori, o privatnom životu rijetko i malo progovara. Na jednom od brojnih koncerata kojima joj je ispunjeno ljeto, Nina je ipak šapnula i nešto o ljubavi. Veza s Tinom Bralom, kojeg poznaje odavno, za nju je kaže, prst sudbine.

Ova godina je za Ninu Badrić i više nego uspješna. Osim brojnih koncerata, Nina je zasjela na vrhove top ljestvica, a singlom ''Dani i godine' osvojila je brojne nagrade.

Nije Nina sretna samo u poslovnom životu. Iako je gotovo godinu dana uspjela sačuvati svoju vezu u tajnosti, sada je više ne krije. Sa 7 godina starijim poduzetnikom Tinom Bralom osjećaj zaljubljenosti i sreće još uvijek je postojan.


- Ne može splasnuti nešto što ide prema nekom lijepom zapravo životu, i ja ne volim puno pričati o privatnim stvarima zato što mi se to jednom odbilo o glavu, iskreno jako, jako bolno, život je da se živi - izjavila je pjevačica.

Na Nininoj ruci sjaji i prsten, pa mnogi nagađaju da je riječ o onom zaručničkom. Ipak, po tom pitanju postaje suzdržana. 

- Mislim da to nikome nije ni bitno, mislim da je to najbitnija stvar koju trebam znati samo ja - zaključila je. 

Nina je naime o privatnom životu povukla granicu u medijima kada se razvela od bivšeg supruga Bernarda Krasnića. Nerijetko će kroz razgovor spomenuti tek kako je sve što proživi, ojača.

- Nešto je za školu, nešto je za rast, nešto je do pokažeš možda sama sebi u životu da si jača nego što misliš da jesi - smatra Nina.

Međutim, neke romantične ''crtice'' iz nove ljubavne priče ipak se znaju. Tino i Nina navodno su se poznavali još na početku Ninine karijere, ali ih je život tada odveo u različitim smjerovima.

- Ponekad smo slijepi pored zdravih očiju pa neke stvari ne vidimo, neke stvari ne prepoznajemo, i dobre i loše za nas. Svaki susret je sudbinski, vjerujem u to čvrsto, za osobe koje nam ostaju u životu i na neki nam način znače. Mislim da su uvijek susreti sudbinski, da nema slučajnosti u životu.

Slučajno nije bilo ni prijateljstvo s Oliverom koji joj je bio potpora od samih početaka. Zahvaljujući njemu prvi je puta, prije 4 godine, nastupila preko bare. Njegove pjesme često pjeva i na svojim koncertima. Od njega je naučila da treba raditi s dušom. Možda je i zato prošlo već 7 godina od njezina posljednjeg albuma. Novi bi trebao izaći na jesen.


- Moje pauze nisu bile tako duge, ali se jako puno singlova dogodilo u međuvremenu. Međutim muzika koju ja radim nije brzopotezna muzika koju možeš brzopotezno prodavati, ili prezentirati. Negdje se temljim na pjesmama za koje bi ja voljela da ostanu - kaže Nina.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.