PORODICA

Emotivan susret: Kćerka Hajdi Klum upoznala biološkog oca nakon 14 godina

Avaz.ba
14.08.2018 10:21

Foto: Instagram

Najstarija kćerka Hajdi Klum (Heidi Klum), Leni (14), nije odrastala uz svog biološkog oca Flavija Brijatorea i nikada ga nije upoznala, ali izgleda da su se stvari promijenile nakon susreta u Italiji.

Manekenka i italijanski biznismen raskinuli su 2004. godine, prije nego što se Leni i rodila, pa ju je sa Hajdi odgajao manekenkin bivši suprug Sil, koji je Flavijevu kćerku čak i usvojio.

Hajdi je bila s roditeljima, troje djece i bivšim suprugom u jednom hotelu, dok im se Brijantore kasnije pridružio. Leni nije krila uzbuđenje, a sa biznismenom se pri susretu dugo grlila. Iako manekenka nije krila da njena mjezimica i njen biološki otac nemaju nikakav odnos, nešto se u međuvremenu promijenilo.

Kako pišu strani mediji, Hajdi je bila tamo sa kompletnom porodicom, uključujući roditelje i troje djece koje ima sa Silom. I svi su bili sretni i zabavljali su se. Flavio im se pridružio na ručku, a za stolom je ćaskao čak i sa Hajdi.

Nije poznato da li je do susreta došlo zbog neke posebne prilike, ili, pak, Lenin otac planira od sada češće viđati svoju kćerku.

NA VRH