IZA KULISA SFF-A

Bobo Jelčić u trouglu, Lučev spojio ugodno s korisnim...

Mario i Slaven Knezović: Mostarci u sarajevskom provodu

E. BAKIĆ - E. SKENDEROVIĆ

16.8.2018

Sarajevo Film Festival privlači i dalje poznate ličnosti u bh. prijestonicu koje uživaju u sedmoj umjetnosti, ali i u dobroj muzici.

Grupa „Van Gogh“ sa Zvonimirom Đukićem Đuletom na čelu u utorak navečer zabavljala je publiku u klubu „Cinemas“, dok su u okviru programa „Sarajevsko After Film“ u Domu mladih svirali „Jinx“ i „Detour“.

Šetnja gradom

Ugodno s korisnim u glavnom gradu naše zemlje spojio je i hrvatski glumac Leon Lučev koji je ostvario značajnu ulogu u filmu „Teret“, koji je u konkurenciji za „Srce Sarajeva“ za najbolji igrani film. Nakon regionalne premijere koja je upriličena u Narodnom pozorištu Sarajevo, Lučev je slobodne trenutke iskoristio za šetnju gradom. No, sudeći prema fotografiji koju je zabilježio naš fotoreporter, glumac je bio u žurbi pa vjerovatno nije ni primijetio da mu je vjetar zagrnuo košulju, ali to ga nije sputavalo da i dalje zrači šarmom.

Među onima koji su se pojavili na crvenom tepihu preksinoć bio je i Aleksandar Seksan i to s ekipom filma „Dobar dan za posao“. S druge strane ograde crvenog tepiha nalazila se njegova kolegica Jasna Žalica, s kojom se Seksan srdačno pozdravio i ispričao.

Atraktivne dame 

U svom stilu „partijala“ su i poznata braća Mario i Slaven Knezović. Dvojica Mostaraca uživala su u noćnom životu Sarajeva.


Đokić, Jelčić i Begović: Reditelj među damama

Reditelj Bobo Jelčić privukao je pažnju jer je bio u društvu dvije atraktivne dame, Jadranke Đokić i Hrvojke Begović. Mnogi su se šalili da je Bobo u pravom trouglu. Ostaje otvoreno pitanje šta će na to reći njegova bolja polovina.

Jutarnji pozdrav s trga

Glumac Mladen Nelević nije pristalica noćnog života. Ali je zato profesor iz „Audicije“ jutarnji tip pa je jučer u prijepodnevnim satima uživao u kafi na Festivalskom trgu.

Lučev: Gost iz Zagreba

Kad Hanka i Maja poziraju

Popularna pjevačica Hanka Paldum uvijek je na raspolaganju onima koji se s njom žele fotografirati. 


Paldum i Graholski-Kojundžić: Pjevačica i poduzetnica

Na jednom partiju slikala se i s Majom Graholski-Kojundžić, poduzetnicom rođenom u Brčkom, a koja živi u Londonu.

Maja je proteklih dana uživala u čarima Sarajeva.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.