DIVNE VIJESTI

Hrvatski glumac Filip Juričić postao otac

Filip Juričić i Nika Dogan

Story.hr

17.8.2018

Pozorišni i televizijski glumac Filip Jurčić i njegova zaručnica Nika Dogan postali su roditelji.  

Na svom Instagram profilu glumac je objavio zajedničku fotografiju s medicinskom sestrom, kojom su obznanili da je na svijet stiglo njihovo prvo zajedničko dijete.

Nešto prije nego što je beba došla na svijet, šuškalo se da je riječ o sinčiću, ali glumac još nije ništa službeno potvrdio.



Filip je odao da je sve prošlo u najboljem mogućem redu i zahvalio na brojnim čestitkama. Glumčev kolega Mislav Čavajda čestitao je sretnom paru na prinovi u porodici te je komentirao kako se nada da je sve prošlo dobro.


To je Filipu drugi sin. Iz veze s bivšom djevojkom, profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić, ima danas desetogodišnjeg sina Jana, a Nika ima kćerku iz prvog braka.


Uspješni 37-godišnjak svog je jedinca s novom odabranicom upoznao prošlo ljeto, a devet godina mlađa Nika tada se susrela s njegovim roditeljima, mamom Dubravkom, profesoricom na zagrebačkoj Školi primijenjene umjetnosti i dizajna, ocem Perom Juričićem, uspješnim glumcem, te starijom sestrom Petrom Budišom. 

- Nika se sjajno uklopila i s mojima kliknula na prvu. Sa svima se sjajno slaže. Postala je dio porodice - izjavio je jednom Filip.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.